Правне консултације

Адвокатска канцеларија Травица

Нови Сад - Србија

Пружамо стручну
и професионалну правну помоћ!

Пре контактирања можете прочитати биографије наших адвоката и адвокатских приправника или можете одмах попунити формулар кроз који ћемо на најбржи могући начин заказати ваше правне консултације.

Advokat-Dragan-Travica

Драган Травица

Адвокат

Advokat-Tamara-Travica

Tamara Травица

Адвокат

Advokat-Petar-Skrivanj

Петар Шкривањ

Адвокат

Luka-Labus-advokat

Лука Лабус

Адвокат

Jana-Milicic

Јана Миличић

Адвокатски приправник

Pesic-Aleksandra

Александра Пешић

Адвокатски приправник

Формулар за
правне консултације

На добром сте путу да решите своје правно питање. Први корак је да попуните формулар испод, како би се наш правни тим што боље упознао са вашим случајем и на најбољи начин припремио за консултације са вама. Након попуњавања формулара, очекујте одговор од нашег правног тима у најбржем могућем року.

Драган Травица

Помоћу контакт форме можете директно контактирати  адвоката Драгана Травицу. У поље „порука“ детаљно опишите ваше правно питање како би смо се што боље припремили за консултације са вама.

Tamara Травица

Помоћу контакт форме можете директно контактирати  адвоката Тамару Травицу. У поље „порука“ детаљно опишите ваше правно питање како би смо се што боље припремили за консултације са вама.

Петар Шкривањ

Помоћу контакт форме можете директно контактирати  адвоката Петра Шкривања. У поље „порука“ детаљно опишите ваше правно питање како би смо се што боље припремили за консултације са вама.

Лука Лабус

Помоћу контакт форме можете директно контактирати  адвоката Луку Лабуса. У поље „порука“ детаљно опишите ваше правно питање како би смо се што боље припремили за консултације са вама.

Јана Миличић

Помоћу контакт форме можете директно контактирати  адвокатског приправника Јану Миличић. У поље „порука“ детаљно опишите ваше правно питање како би смо се што боље припремили за консултације са вама.

Александра Пешић

Помоћу контакт форме можете директно контактирати  адвокатског приправника  Александру Пешић. У поље „порука“ детаљно опишите ваше правно питање како би смо се што боље припремили за консултације са вама.

Позовите нас

Или:

Максима Горког бр. 53
21000 Нови Сад, Србија

021/6613-888
021/6613-544